De IJsbonbon

HET LEKKERSTE UITJE IN KATWIJK!!

Wij zitten aan een gezellig pleintje in Katwijk, samen met diverse winkels, direct achter de boulevard, op loopafstand van de nieuwe parkeergarage met daarachter het strand. Wij zijn het hele jaar door geopend en de diverse soorten vers ijs en milkshakes dus ook het hele jaar door verkrijgbaar. Dit ijs kan bij ons op een hoorntje of in een sundae maar ook gemengd met fruit in een ijscocktail of in een ijscoupe. Verder vindt u op onze menukaart speciale koffie's, gebak, een kleine lunch en uiteraard ontbreekt onze specialiteit, de Luikse Wafel niet! Van het vroege voorjaar tot het late najaar is het goed toeven op ons grote, zonnige terras. Bij warm weer zit u heerlijk onder een van de grote parasols en bij wind zit u lekker beschut omdat wij op een binnenplein zitten, omringd door winkels.

Wij hebben onze volautomaat koffiemachine aangevuld met een "La Marzocco Linea" en werken met de koffiebonen van singleestatecoffee. Hun filosofie past precies bij ons bedrijf: "Wij geloven in direct trade, waarbij we intensief samenwerken met koffieboeren in verschillende landen. Ons doel is om de beste koffie te vinden voor onze klanten en de koffieboer te betrekken in dit proces. Inzicht in elkaars wereld en de koffieboer belonen met een goede prijs voor zijn koffie resulteert in eerlijke en langdurige relaties.Wanneer verse oogsten onze branderij bereiken, zoeken we naar de unieke smaken in deze koffies. Uiteindelijk bepalen wij en de barista hoe goed het product van de koffieboer wordt. We branden elke koffie apart en houden een scherp oog op versheid. Onder ideale omstandigheden nadert elke batch perfectie."

Buiten het gewone assortiment bonbons ( + 35 soorten) vindt u in onze winkel ook seizoen producten, diverse smaken truffels (op roombasis), kersenbonbons, geboorte chocola, nougat, mokkaboontjes en marsepein. Ook bruidssuiker kan bij ons besteld worden. Al onze chocolade is los verkrijgbaar of in diverse cadeauverpakkingen. Tevens vindt u divers glaswerk en kado artikelen.
Speciaal voor ons produceert 't Valkenburgs nipje een likorette (14% alc.): een heerlijk zacht alcoholisch drankje in de smaken karamel, amandel en chocolade. Deze zijn alleen bij ons verkrijgbaar. Dit kan naast of in de koffie gedronken worden maar ook zo puur.
Wij zijn een samenwerking gestart met eatdutchwaffles, de stroopwafels uit Noordwijk. In de herfst en winter bakken wij zelf grote stroopwafels buiten in de kraam. We verkopen het hele jaar door pakjes stroopwafels (eventueel in een blik) en zakjes kruimels. Verder hebben wij diverse dessertwijnen van wijnkoperijkatwijk. Hiermee kunnen wij ook hele leuke geschenkverpakkingen maken.

Voor allerlei gelegenheden kunnen wij u adviseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan geboorten, relatie geschenken of verjaardagen. Wij kunnen op maat een chocoladepakket voor u samenstellen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of loop eens binnen en vraag naar Marga of Jan. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@deijsbonbon.nl

Wilt u op de hoogte blijven volg ons dan op facebook: https://www.facebook.com/deijsbonbon